Am găsit pentru tine 6 variante de credit online 24/7

Consultă ofertele afișate mai jos și alege ce e mai potrivit pentru tine!

Suma maximă

15.000 lei

Dobândă

Fixă

 • Venit minim lunar 300 lei
 • Rate săptămânale sau lunare
 • Fără garanți sau garanții
 • Banii în 48 de ore
Suma maximă

20.000 lei

Primele 30 zile

0 % dobândă*

 • Fără giranți sau garanții
 • Fără adeverință de venit
 • Fără hârtii, totul e online
 • Credit perioada nedeterminată
Suma maximă

20.000 lei

Dobândă

Fixă

 • Rambursare anticipată
 • Acceptă istoric negativ
 • Perioadă de plata 1 an până la 5 ani
 • Nu giranți, garanții sau limită de vârstă
Suma maximă

10.000 lei

La primul împrumut

0 % dobândă

 • Banii în aceeași zi
 • Fără limită de vârstă
 • Acceptă istoric negativ
 • Venit minim lunar 500 lei
Suma maximă

9.000 lei

Dobândă

Fixă

 • Ofertă preaprobată
 • Cea mai mică dobândă
 • Durata creditului: până la 12 luni
 • Nu acceptă istoric negativ

Credit online în rate: cu un click îți poți umple contul bancar

Obținerea unui împrumut este adesea necesară atunci când bugetul nu vă permite să faceți față anumitor cheltuieli esențiale. Acesta este motivul pentru care instituțiile financiare au dezvoltat mai multe tipuri de credit, inclusiv așa-numitul „credit online în rate”. Dacă acesta din urmă este flexibil și vă permite să finanțați o gamă variată de proiecte, este totuși important să știți cum să evitați anumite capcane prin contractarea lui. La ce să fii vigilent atunci când faci un credit online în rate?

Ce este un credit online în rate?

Doriți să finanțați o nuntă, o zi de naștere, o înmormântare sau orice alt eveniment de familie, dar nu aveți suficiente resurse financiare pentru a face față. Sau, intenționați să faceți o extindere a casei dvs. adăugându-i o cameră… Un credit online în rate este ceea ce aveți nevoie.

Vă permite să faceți multe lucruri, cum ar fi să mergeți în vacanță sau să cumpărați aparate electrocasnice. Prin urmare, nu trebuie, atunci când solicitați acest tip de credit, să justificați utilizarea pe care doriți să o faceți.

Câteva limite însă: dacă nu este legat de nicio cheltuială anume, nu o poți folosi totuși pentru a achiziționa imobile sau pentru a finanța o activitate profesională sau comercială. Acest lucru este de înțeles când știi că durata sa de viață nu depășește 60 de luni și că suma maximă pe care o poți împrumuta este de ordinul a cateva zeci de mii de lei (in cel mai bun caz).

Cauți un credit online urgent în rate?

Creditorii online abundă, uneori cu oferte tentante. În orice caz, rețineți că legea îl protejează pe împrumutat prin intermediul unor dispozitive care se pare evită abuzul. Cu toate acestea, trebuie să fiți vigilenți pentru a nu cădea în anumite capcane și a fi tentați de oferte de credit online în rate care au dobanzi amețitoare..

Credit online urgent în rate: gândește-te bine înainte de a împrumuta!

Fără îndoială că aveți nevoi importante de finanțat. Dar înainte de a te grăbi la o organizație pentru a face un credit online în rate, este important să-ți pui întrebarea dacă un împrumut este cu adevărat necesar pentru proiectul tău.

A gândi cu atenție este o regulă de bun-simt care te va salva de o situație de supraîndatorare, mai ales dacă te confrunți cu plata datoriilor deja contractate. Chiar dacă ratele par mici, o sa ai mai puțini bani în fiecare lună până la sfârșitul ciclului de credit. De fapt, pe lângă datoria principala, va trebui să plătiți dobândă, penalitati etc.

Costul datoriei ar putea deveni o capcană dacă nu ești atent, mai ales că dobânzile pentru un credit online rapid în rate sunt mai mari decât cele pentru creditul destinat unor cheltuieli foarte specifice. Achitarea lunară a datoriilor vă va lăsa cu destui bani încât stilul dvs. de viață să nu fie serios afectat? Aceasta este întrebarea preliminară la care ar trebui să se răspundă înainte de a semna un contract.

Dacă decizia dvs. este luată, fiți vigilenți și evitați să răspundeți imediat la prima ofertă de credit online în rate. Faceți comparații pentru că condițiile nu sunt întotdeauna aceleași. Căutați promoții care sunt toate oportunități pentru credite mai ieftine. Aveti grija insa sa nu cadeti in capcana anumitor oferte promotionale pentru ca uneori la finalul promotiei va veti trezi platind dobanda mare.

Există și comparatoare și simulatoare online. Acestea vă vor permite să aveți o idee precisă despre ce credit vă va costa la una sau la alta instituție. În funcție de suma pe care doriți să o împrumutați, acestea vă vor permite să aveți o idee despre elementele esențiale precum durata creditului, plățile lunare, rata anuală a dobânzii, asigurarea, costul total al datoriei etc. .Este deosebit de important să fii vigilent cu privire la rata dobânzii pe care instituțiile financiare o afișează pentru a atrage clienți. In realitate, vei plati mult mai mult pentru ca la acest tarif se adauga si alte costuri precum taxele de administrare.

La ce să fii atent înainte de a semna pentru un credit online în rate

Atunci când negociați împrumutul, creditorul dumneavoastră va dori să profite la maximum de dvs., de exemplu pe dobândă. Prin urmare, nu sunteți obligat să acceptați toate propunerile ofițerului de credit. Cuvântul cheie aici este negociere. La urma urmei, aceste organizații de credit nu fac altceva decât comerț. Nu ezitați să faceți contrapropuneri pe cât posibil. Pentru aceasta, este indicat să vă informați în prealabil despre marja pe care o aveți. Rețineți întotdeauna că puteți obține același credit urgent online 2 min în rate de la un alt creditor, probabil în condiții mai bune.

Citiți cu atenție informațiile care vi s-au oferit pentru a detecta orice prevedere care nu ar fi în avantajul dumneavoastră.

Elementele asupra cărora este important să fiti deosebit de vigilenți, printre altele, cuantumul ratei dobânzii și alte taxe precum asigurări, comisioane de administrare, garanții, condiții de rambursare, data primei rambursări, penalitatea pentru rambursare anticipată etc. Doar citind între rânduri informațiile, precum și propunerea de contract, puteți concluziona dacă este în interesul dumneavoastră să vă aplicați semnătura în partea de jos a contractului menționat.

De asemenea, fiți vigilent cu privire la durata creditului. Legal aveti o perioada de pana la 60 de luni în funcție de suma imprumutata. Organizațiile financiare tind să vă ofere acest timp maxim pentru a câștiga din ratele dobânzilor pe care le veți plăti. În funcție de capacitățile dvs. financiare, este mai avantajos să optati pentru o perioadă mai scurtă.

După ce te-ai intrebat despre condițiile unui credit online în rate si taxele si comisioanele aferente, mai trebuie sa cunosti data intrarii in vigoare a creditului precum si prima rata, dar si informatii despre procedurile in caz de conflict.

Fiti vigilent chiar și după semnarea contractului pentru un credit online în rate

Odată ce ai contractul de împrumut în mână, ai întotdeauna spațiu de manevră în cazul în care ar trebui să te gândești la asta.

De exemplu, aveți dreptul de a rezilia contractul. Dar retragerea nu poate avea loc mai mult de 14 zile în conformitate cu legea Scrivener. Citiți, recitiți și analizați toate contururile contractului pentru a-l rezilia eventual.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵